Έκθεση “Freskon 2022”

Η ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ ΑΕ συμμετείχε στην κλαδική έκθεση για φρούτα και λαχανικά FRESKON 2022 η οποία έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12-14/5 2022.

Στην “FRESKON” 2022 συμμετείχαν εκθέτες με εμπορική δραστηριότητα στο χώρο των φρούτων και λαχανικών, αλυσίδες λιανεμπορίου και αντιπρόσωποι που σχετίζονται με τον εφοδιασμό του κλάδου τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρωπαϊκή γενικότερα.

Στο περίπτερο της ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ ΑΕ παρουσιάσαμε πρωτότυπες προτάσεις χάρτινων- οικολογικών συσκευασιών για φρούτα και λαχανικά, τις οποίες ανέπτυξε το τμήμα RND της εταιρίας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν , επίσης, την δυνατότητα να εκτιμήσουν το παραγωγικό δυναμικό της εταιρίας μας, τις εγκαταστάσεις μας με τις σύγχρονες μηχανές, καθώς και την τεχνολογία αιχμής που είναι σε θέση, υπό την διαχείριση του εξειδικευμένου προσωπικού, να παράγονται προϊόντα συσκευασίας, ετικέτες και έντυπο υλικό που να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του σήμερα. Συγκεκριμένα οι προδιαγραφές είναι διαμορφωμένες για την απόλυτη λειτουργικότητα των προϊόντων, την ελκυστικότητα για τον τελικό καταναλωτή, περιλαμβάνοντας την οικολογική συνείδηση με σκοπό να στηρίζουμε την αειφόρο ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας έκαναν την τιμή να επισκεφθούν το περίπτερο της ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε., καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τα προϊόντα μας. Εμείς στην ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε. εκπαιδευόμαστε, ενημερωνόμαστε, πειραματιζόμαστε με νέα υλικά και τεχνολογίες με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας προιόντα συσκευασίας και ετικετών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Share with

Start typing and press Enter to search

Το Καλάθι Σας

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο