Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής που επιθυμείτε μεταξύ των παρακάτω:

Για Παραδόσεις μόνο Ελλάδα:

Αντικαταβολή

Με την παράδοση του προιόντος στην πόρτα σας πληρώνετε ​ MONO​ το ποσό της παραγγελίας σας στον μεταφορέα της συνεργαζόμενης εταιρίας ΕΛΤΑ courier.

Αυτή η μέθοδος παραγγελίας-πληρωμής αφορά τις αγορές και αποστολές εντός Ελλάδος.

Τηλεφωνική παραγγελία

Καλέστε μας στο +2104831792 για να δώσετε την παραγγελία σας. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με την Μέθοδο της Αντικαταβολής που διευκρινίζεται παραπάνω.

Αυτή η μέθοδος πληρωμής αφορά τις αγορές και αποστολές εντός Ελλάδος.

Για παραδόσεις Ελλάδα και Eξωτερικό:

Με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας

Η εταιρία ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε. συνεργάζεται με τις υπηρεσίες eCommerce της Eurobank για περισσότερη ασφάλεια στις συναλλαγές σας. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί ​ με πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημμένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό
μας κατάστημα.

Δεκτές ​γίνονται οι πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard και Maestro, με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Σε περίπτωση που η κάρτα σας αρνείται ή δεν επιτρέπει την πληρωμή, δεν είναι υπεύθυνη η εταιρία ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε. για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυστηρά και μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής του ταυτότητας. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας ​ μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες ​(αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται).

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας θα σας δοθεί ο αριθμός λογαριασμού της τράπεζας. Κατά τη κατάθεση όποιες τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αποστολής της αγοράς σας θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της τραπεζικής εντολής με e-mail στο info@soulakos.gr

ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR9201401090109002320003317

ΕUROBANK
ΙΒΑΝ: GR9102603710000310200144192

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR5301101480000014847033082

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR7301720340005034000465844

PayPal

Αφού επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών PayPal θα μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Paypal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με την απόλυτη ασφάλεια που διακρίνει το PayPal σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Paypal δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει χρησιμοπoιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο PayPal ή δημιουργώντας έναν.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από το PayPal αλλά και από εμάς.

Start typing and press Enter to search

Το Καλάθι Σας

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο