Αλλαγές - Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε. πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας). γ) Η πολιτική του καταστήματος δεν κάνει επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με το πρωτότυπο τιμολόγιο. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα soulakos.gr. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • Tο προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
 • Tο προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή
 • Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών τότε η ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ Α.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
 • Ακύρωση Παραγγελίας

  Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας θα γίνει χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα.

  Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποστολής τότε θα χρεωθείτε το ποσό των μεταφορικών 5€.

  Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή.

  Start typing and press Enter to search

  Το Καλάθι Σας

  Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο